http://rmfc.hu/wp-content/uploads/2013/03/hatter0328.jpg
'
' Visszalépés ide: Hírek
À
Írta admin
Ë
( 0 )

= ( 5 )

Kanadában lép fel Rúzsa Magdi

Először koncertezik a tengerentúlon az énekesnő.
Kanadában lép fel Rúzsa MagdiFotó: MTI

Szombaton Szombathelyen kezdi idei koncertidényét Rúzsa Magdi. Az énekesnő májusban Marosvásárhelyen és a szegedi Dóm téren is fellép, június 6-án pedig a Budapest Parkban ad nagyszabású koncertet, ahol készülő nagylemezének néhány dalát is bemutatja.

A szombathelyi és az erdélyi buli között tengerentúli fellépés vár az énekesnőre: Kanadában, Ontario államban ad három koncertet. Május 8-án – a Torontóhoz közeli – Mississaugában, másnap Niagara Fallsban, egy nappal később pedig Cambridge-ben lesz élő koncertje.

„December óta zajlott a fellépéssorozat előkészítése. Már korábban is voltak külföldi meghívások, de most kaptunk olyan ajánlatot, amely minden szempontból teljesen megfelel, hisz Magdi mindig zenekarral lép színpadra. Ontarióban sok magyar és vajdasági magyar él, ezért is lesznek Magyar Házakban az előadások” – mondta Szovják Bea, az énekesnő menedzsere.

Rúzsa Magdi rendszeres vendég a határon túli területeken, így Erdélyben, a Felvidéken és a Vajdaságban, tavaly pedig Brüsszelben volt fellépése.

„A közismert slágerek mellett néhány népdalfeldolgozást is szeretnék előadni.” – Rúzsa Magdi

Új dal született

Új dallal jelentkezett a közelmúltban Rúzsa Magdi.

A szám az Április címet kapta, és az őszre tervezett új lemez előfutára.

A videomegosztó oldalakon már meghallgató szám Rúzsa Magdi és Madarász Gábor szerzeménye, a hangszerelés Szakos Krisztián munkája.

Forrás: http://www.metropol.hu/kultura/cikk/1313850-kanadaban-lep-fel-ruzsa-magdi

Még nincsenek hozzászólások. Légy Te az első!

Szólj hozzá!

À
5
*
Please Wait...