http://rmfc.hu/wp-content/uploads/2013/03/hatter0328.jpg
'
' Visszalépés ide: Hírek
À
Írta admin
Ë
( 0 )

= ( 20 )

Presser–Rúzsa közös koncertek tíz városban

1444064120_magdi (1)

Novemberben indul Presser Gábor és Rúzsa Magdi közös, tízállomásos, Angyal mellettem elnevezésű turnéja.

Kanadában, Ontario államban kezdte még májusban idei külföldi koncertsorozatát Rúzsa Magdi. A Torontóhoz közeli Mississaugában, majd  Niagara Fallsban, végül pedig Cambridge-ben énekelt a kinti magyaroknak. A folytatásban a hazai fellépések mellett – benne többek között a Budapest Parkkal, a révfülöpi Balatoni Nyárral vagy éppen a Kincsem Parkkal – Rúzsa Magdi erdélyi (Szováta, Zetelaka, Barót, Gyergyócsomafalva), felvidéki (Nagykapos, Inám, Martos, Kisudvarnok, Kassa) és vajdasági (Topolya) koncertmeghívásoknak tett eleget zenekarával. E nyári bulikon már ráerősítettek a látványra is, komoly világítás és LED-fal tette mozgalmassá a színpadot.

Most pedig újra útra kel a csapat: szombaton svédországi fellépés következik, a göteborgi rajongók hallgathatják meg az énekesnő kamarakoncertjét. Ezzel azonban még nincs vége az idei esztendőnek: novemberben indul Presser Gábor és Rúzsa Magdi közös, tízállomásos, Angyal mellettem elnevezésű turnéja.

Az LGT muzsikusa tíz évvel ezelőtt tagja volt a Megasztár zsűrijének, s a kishegyesi énekesnő már az első válogatáson elvarázsolta. Útjaik akkor kettéváltak, hiszen összesen csak 21 közös fellépésük volt; igaz, Presser írt három dalt is Magdinak. Az Egyszer című szám meghódította a slágerlistákat, s ezt követően megsokasodtak a felkérések kettejük közös fellépésére. Innen a közös koncert ötlete, amelyen már nemcsak néhány dal erejéig lesznek egymás vendégei, hanem  közös produkciót láthat tőlük a publikum. Az előadás egy részében csak ők ketten lesznek a színpadon, majd csatlakozik hozzájuk három vendégmuzsikus, Kovács Öcsi Ferenc (trombita, hegedű), Szabó Tamás (szájharmonikák) és Födő Sándor (ütőhangszerek). A régi-új dalok mellett hallható lesz Presser Gábor új, Rúzsa Magdinak írt dala is.

A 2016-os év is egy nagy dobással kezdődik. Február 27-én szuperkoncert lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Ott, ahol egy évtizeddel ezelőtt kihirdették, hogy egy ifjú vajdasági hölgy nyerte meg a Megasztárt. A vendég Presser Gábor mellett Boban Markovic lesz.

Még nincsenek hozzászólások. Légy Te az első!

Szólj hozzá!

À
5
*
Please Wait...