http://rmfc.hu/wp-content/uploads/2013/03/hatter0328.jpg
'
' Visszalépés ide: Hírek
À
Írta admin
Ë
( 0 )

= ( 3 )

Utazzon 50%-os kedvezménnyel Rúzsa Magdi koncertjére!

2016. február 26-27-én megrendezésre kerülő Rúzsa Magdi nagykoncertre utazóknak 50%-osalkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. bármely belföldi állomásról Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Budapest-Keleti, Zugló és Kelenföld állomásra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

Print

Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2016. február 25-én 00.00 órátólvehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2016. február 28-án 24.00 óráig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a koncertre szóló belépőjegy is felmutatásra kerül.

A belépőjegy felmutatásának elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.

Még nincsenek hozzászólások. Légy Te az első!

Szólj hozzá!

À
5
*
Please Wait...